2017-01-25 - Najava radionice za definiranje ciljeva i mjera Strategije razvoja ljudskih potencijala
Poštovani/a, 

Lokalno partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba provodi aktivnosti razvoja nove Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba. Do sada su provedene radionice za analizu stanja tržišta rada Grada Zagreba i provedbu SWOT analiza. SWOT analize su provedene u područjima „sustav podrške zapošljavanju“, „obrazovanje i tržište rada“ te „samozapošljavanje i poduzetništvo“. Daljnji korak u procesu izrade Strategije je definiranje nacrta ciljeva i mjera nove Strategije.

Stoga Vas pozivamo na 1. radionicu za definiranje ciljeva i mjera Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba za razdoblje 2017.-2020. Pozivamo sve zainteresirane lokalne dionike (javne vlasti, poslodavce i organizacije civilnog društva) vezane uz tematiku razvoja tržišta rada da sudjeluju u ovom procesu kako bi se stvorili temelji za kvalitetnu i sveobuhvatnu Strategiju te definirali provedivi ciljevi i mjere. Radionicu će voditi stručnjaci iz Instituta za razvoj tržišta rada i ODRAZ-a– Održivi razvoj zajednice.
 
Za informacije o programu radionice, potvrde sudjelovanja i sve ostale informacije molimo Vas da se javite Aniti Brajković Skoko do 30.01.2017. do 16 sati na kontakt [email protected] ili na broj telefona 01/3667-148.  

Razvojna agencija Zagreb-TPZ d.o.o.